Selecteer een pagina

Agenda April 2021.

door | apr 9, 2021

Maart roert zijn staart. April doet wat hij wil. Nou zeg dat wel. Eerst bijna zomerse temperaturen en een week later sneeuw, hagel en regen. 
Gelukkig hebben de narcissen in onze tuin het allemaal overleeft. Ze staan fier overeind. De blauwe druifjes bloeien ook. De tulpen zitten al in de knop. 

April is toch echt wel de maand van de tulp. Vandaar dat ik als poster deze print heb gebruikt. 

Dit is mijn maandlog. Ik zie dat ik vergeten was de dagen van de week in te vullen bovenaan de pagina. Die staan er inmiddels wel, alleen niet op deze foto. Ik heb deze foto’s gemaakt afgelopen januari. Op Instagram is het wel te zien. Ik heb daarvoor dezelfde letters gebruikt als de letters van April, zoals je links ziet. MA DI WO DO VR ZA ZO.

Voor de weeklog gebruikte ik dezelfde als die van januari.

Wat ik wel een beetje jammer vind is dat er, door Corona, niet veel in mijn agenda wordt geschreven. Er zijn weken dat er maar één of twee dingen genoteerd staan in het agenda gedeelte omdat er niks te plannen valt. Ook komt het voor dat er op de lege pagina voor notities maar één of twee, of hooguit drie dingen staan. Ik vind dat jammer. In mijn andere zelfgemaakte agenda’s is veel meer opgeschreven en valt er dus veel meer terug te lezen. Vorige week stond er bijvoorbeeld alleen maar: Klein blokje om gewandeld. En dat was het dan. Ik verlang naar volgeschreven agenda’s. 

Bronnen:
Poster April – Flow: Book for Paper Lovers.
Maandlog – Bullet Journaling doe je zo van Rachel Wilkerson Miller.
Weeklog – Zelf bedacht. 

Fijne week. 

 

Archief

0 reacties