Selecteer een pagina

Agenda Augustus 2021.

door | aug 14, 2021

Augustus is de maand dat de meeste scholen nog vakantie hebben en sommige al weer beginnen. Ik houd de hele maand augustus nog vakantie, maar de pagina’s van mijn agenda deel ik wel even met jullie. 

De poster is een camera omdat er in Augustus veel vakantiefoto’s worden gemaakt. Tegenwoordig doet bijna niemand dat meer met een echte fotocamera, maar met de telefoon. Reden te meer voor mij om te kiezen voor een echte camera als poster. Uit nostalgie zullen we maar zeggen. 
De letters van deze maand in mijn maandlog stellen een slinger voor. Het maandlog zelf is simpel en overzichtelijk. Precies zoals ik het graag heb. Omdat de maand op een zondag begon heb ik die op dezelfde pagina als het maandlog getekend.

Mijn weeklog is hetzelfde als die van Januari en April. 

Bronnen;
Poster: Flow: Book for Paper Lovers.
Maandlog: Mijn Bullet Journal Crash Course- Mus Creatief.
Weeklog: Zelf bedacht. 

Fijne vakantie.

 

Archief

0 reacties