Selecteer een pagina

Agenda Juni 2021.

door | jun 11, 2021

Juni. 

De poster voor de maand Juni doet me denken aan klaprozen en vers blad aan de bomen. Ik zie overigens ook blauwe druifjes, narcissen en papaver, dus deze poster had ook bij Mei of Juli/Augustus geplaatst kunnen worden. Het is maar net wat je er in ziet.  Op de linker pagina zie je 31, dat was de laatste maandag van Mei. 

De maandplanner van Juni heb ik getekend met cirkels. Ik gebruik al jaren dezelfde indeling voor mijn maandplanners en daar is op zich niks mis mee. Nu had ik zin in iets anders. Ik had nog nooit cirkels gebruikt en het leek mij een leuk idee om dat nu wel te doen. 

Voor de weekplanning leken de cirkels me te onhandig dus gebruikte ik dezelfde als in Februari. 

Bronnen; 
Poster: Flow, book for paper lovers.
Maandplanner: Zelf bedacht.
Weekplanner: Mijn Bullet Journal Crash Course – Mus Creatief.

Fijn weekend. 

 

Archief

0 reacties