Selecteer een pagina

Agenda Mei 2021.

door | mei 5, 2021

In mei leggen alle vogeltjes een ei. De meesten dan. Dat betekent dat de nesten al gereed moeten zijn. Ik vrees dat door de storm van vandaag en gisteren enkele nesten gesneuveld kunnen zijn. Laten we hopen dat het meevalt. 

En omdat de meeste vogels deze maand een ei gaan leggen leek het mij toepasselijk om de maandplanner in te tekenen met vogelhuisjes. Omdat 1 en 2 mei in het weekend vielen heb ik die er maar even tussen gepropt.  

 

Inmiddels gaat het vee de wei weer in. Daarom koos ik deze poster om de maand mee te beginnen. Ik zie boerderijen, varkens, koeien, kippen, ganzen en verschillende bloemen die nu al bloeien of die dat binnenkort zullen gaan doen.

De weekplanner ziet er zo uit.
Extra veel ruimte om notities te maken aangezien de weekindeling al twee kolommen heeft. Eigenlijk is de lege pagina dus overbodig.
Aangezien er niet veel te noteren valt dit jaar, vanwege corona, had ik best mijn tuinnotities in de agenda kunnen schrijven. Alleen heb ik daar een aparte agenda voor. Vanaf volgend jaar ga ik dat toch maar weer in mijn agenda noteren.

Bronnen:
Poster: Flow, Book for Paper Lovers.
Maandlog: Zelf bedacht.
Weeklog: Bullet Journaling doe je zo – Rachel Wilkerson Miller.

Mei is ook de lentemaand, alleen is die lente nog ver te zoeken. Gelukkig wordt het aankomende zondag, met Moederdag, wel mooi weer. Mijn moeder komt dan bij ons en dus gaan we dan lekker in de tuin zitten.

Fijne week.

Archief

0 reacties