Selecteer een pagina

Agenda Oktober en November 2021.

door | nov 6, 2021

Oeps! Het is al November! Ik heb meerdere keren op het punt gestaan om de blogpost over mijn agenda in Oktober te gaan schrijven, maar op de een of andere manier kwam er steeds iets tussen. En nu is het dus November. Vandaar dat ik de foto’s van mijn agenda over Oktober en November maar in één blogpost laat zien.

Oktober.
Op de poster van Oktober zie je een bureau en stoel. De dagen worden korter dus het leven speelt zich steeds meer binnen af. Mijn Franse les is weer begonnen. Ik ben er een jaar tussenuit geweest omdat ik, vanwege corona, niet met de trein wilde rijden en met meerdere mensen in een klaslokaal wilde zitten. Nou hebben ze, achteraf gezien, maar een paar weken klassikaal les gehad, en omdat niemand zin had in les via een beeldscherm zijn ze de lessen al voor de kerstvakantie gestaakt. Ik zit dus weer elke week mijn huiswerk te maken. Het zal mij benieuwen of we nu wel het hele schooljaar (tot ongeveer half april 2022) af kunnen maken. Ik moet eerlijk bekennen dat, als dat niet het geval is, ik het volgend schooljaar niet meer verder ga met Franse les. Het is echt een taal die je bij moet houden anders raak je steeds verder achter.

Maandlog. Dit is toch wel één van mijn favoriete lay-outs. Ik vind hem heerlijk overzichtelijk.

Weeklog. En over favorieten gesproken. Ik denk dat ik dit toch de meest handige weekindeling vind.

November.
De poster van November spreekt eigenlijk wel voor zich. Blaadjes, blaadjes en nog meer blaadjes. Blaadjes aan de bomen en blaadjes op de grond. Sommige bomen zijn al helemaal kaal, anderen zitten nog half in het blad in rood, oranje of geel, en weer anderen zitten nog vol in het groene blad. Ik vind dat prachtig om te zien. De herfst is absoluut mijn favoriete jaargetijde meteen gevolgd door de winter.
Maandlog. Simpel. Niks mis mee. Dezelfde als in Maart. 

Weeklog. Dit is dezelfde als Februari en Juni.

Bronnen;
De posters komen allebei uit Flow: Book for Paper Lovers.
Maandlog Oktober: Mijn Bullet Journal Crash Course van Mus Creatief.
Maandlog November: Bullet Journaling doe je zo van Rachel Wilkerson Miller.
Weeklog Oktober: Zelf bedacht.
Weeklog November: Mijn Bullet Journal Crash Course  van Mus Creatief.

Fijn weekend.

 

 

Archief

0 reacties