Selecteer een pagina

Agenda September 2021.

door | sep 14, 2021

En dan is het alweer September. Sterker nog, het is half september. De vakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen en bijna iedereen is weer aan het werk.
Ik heb eerlijk gezegd genoten van mijn time-out van het bloggen. Voor de komende weken staan blogposts over de moestuin, Fenna en Phoebe en het veranderen van mijn studio in de planning.

Bij het maken van dit maandlog heb ik twee keer een fout gemaakt. Ik wilde op de rechter pagina met mooie letters het woord september schrijven. Ik nam niet de tijd om dat eerst in potlood te doen, maar uit de losse pols. Dat ging dus fout. Vandaar dat ik er een mooi stukje papier overheen heb geplakt. Vervolgens begon ik het nogmaals te proberen op de linker pagina. Na de eerste letter bedacht ik me net op tijd. Ook daar plakte ik iets overheen, de ronde sticker. Ik heb namelijk van Mus Creatief een boekje genaamd: Mijn Bullet Journal Stickers. Ik koos een sticker met de naam September en plakte die op, met daaronder een kalender met hetzelfde lettertype. Probleem opgelost. De getekende rondjes zijn dezelfde als in de maand Juni. 

Het weeklog is dezelfde als in Mei.

 

 

De poster heb ik gekozen omdat September, naar mijn mening, toch wel de oogstmaand is. Maar liefst vijf dingen die op de poster afgebeeld staan heb ik dit jaar in mijn moestuin laten groeien. De leek = prei, beet = biet, tomato = tomaat, garlic = knoflook en pepper = paprika. Hoe dat is afgelopen lees je binnenkort.

Bronnen;
Poster: Flow Book for Paper Lovers.
Maandlog: zelf bedacht.
Weeklog: Bullet Journaling doe je zo – Rachel Wilkerson Miller.

Fijne week.

Archief

0 reacties