Selecteer een pagina

De mutsjes gaan op reis.

door | sep 29, 2020

Het is zover! De mutsjes die ik heb gebreid voor de Goedgemutste Breicampagne gaan op reis. Volgende week dinsdag, op 6 oktober, moeten ze binnen zijn. Dan gaan ze in december op de smoothies van Innocent. Van elk verkocht flesje gaat dan 20 cent naar Het Nationaal Ouderenfonds.

Heb jij ook minimutsjes gebreid? Dan kan je ze gratis opsturen naar:
Pantar, t.a.v. de Goedgemutste Breicampagne
Antwoordnummer 1181
1110 VB Diemen.

Wellicht wil je op de hoogte blijven van de Goedgemutste Breicampagne. In dat geval kan je een briefje in de envelop met de bovenstaande informatie. 

Wie weet zie je jou mutsje wel terug op een smoothie in de winkel.
Ik zoek elk jaar naar mijn mutsjes, maar heb ze nog nooit gespot. Wel koop ik elk jaar een smoothie met mutsje. Mijn verzameling wordt steeds groter. Ik heb er inmiddels al vijf. Ik heb met mezelf afgesproken dat zodra ik er tien heb, ik die weer opstuur voor de Goedgemutste Breicampagne. Samen met de mutsjes die ik dat jaar heb gebreid. Dan kunnen er tien flesjes meer worden verkocht. Dat is toch maar weer twee Euro.

Zoals elk jaar zit er ook weer een paars mutsje bij ter herinnering aan mijn schoonmoeder. Dankzij haar ben ik de mutsjes gaan breien. Als het aan mij ligt blijf ik dat nog heel lang doen.

Fijne week.

 

Archief

0 reacties