Selecteer een pagina

Foutje herstellen.

door | dec 6, 2019

Mijn excuses aan iedereen die, net als ik, als een gek mutsjes heeft zitten breien om ze vóór 6 december op te sturen. Het is te laat. Helaas is de inleverdatum al verstreken. Die was al op 6 oktober. 

Toen ik begon met mutsjes breien heb ik op de website van de Goedgemutste breicampagne gekeken en dacht dat ze een foutieve inleverdatum op hun site hadden staan. Dus ik veranderde de datum in wat ik dacht dat de juiste datum moest zijn. Want voorheen was dat altijd de inleverdatum. Stom van mij. Dat komt zo.
Wij zijn begin oktober 2018 vertrokken uit ons huis in Zwolle. In januari 2019 woonden we in ons nieuwe huis. Daarover vertel ik binnenkort. Wij hebben dus de kaart niet ontvangen waarin waarschijnlijk vermeld stond dat er iets ging veranderen bij de Goedgemutste Breicampagne.  
Voordat ik begin deze week de mutsjes op wilde sturen heb ik voor de zekerheid nogmaals op de website gekeken. Daar stond nog steeds 6 oktober, alleen stond er 2020 achter! Toen snapte ik er helemaal niks meer van. Ik zocht naar een telefoonnummer of een mailadres zodat ik contact op kon nemen, maar die vond ik niet. Ik zocht op internet en zag een foto van het boekje dat verspreid was. Daar stond in dat er iets ging veranderen. Uiteindelijk heb ik gebeld met het Nationaal Ouderenfonds. Zij hebben mij het boekje met informatie toegestuurd. Vandaar deze rectificatie.

Zoals je ziet heb ik tot nu toe tien mutsjes gebreid. Ik stop nu even met mutsjes breien want ik ben een cursus aan het voorbereiden en daarvoor moet ik zelf alle voorbeelden gaan maken, en dus heb ik even geen tijd om mutsjes te breien. Ik ga daar later weer mee verder.

Daar staat het.

Hierboven zie je het antwoordnummer waar je de mutsjes gratis naar toe kunt sturen.

Dus nogmaals. Doe je ook mee?  

 

 

 

Archief

0 reacties