Selecteer een pagina

Ik vermaak me wel.

door | mrt 23, 2020

Noodgedwongen zo veel mogelijk binnen moeten blijven is voor mij geen straf. Mijn werk, dat ik vanuit huis doe, is ook mijn hobby dus ik vermaak mezelf wel.

Ik gebruik graag verschillende kleuren pennen voor het schrijven in mijn agenda, alleen is het best lastig om al die pennen los in je tas te hebben liggen. Vandaar dat ik een etui genaaid heb van vilt. Opgerold met een mooi strikje er omheen neemt het niet veel plaats in beslag in mijn tas.

11 kleuren Fineliner point 88 van Stabilo, een gewone balpen, een potlood, een klein doosje met zes kleurpotloden, een puntenslijper en een stukje gum. De striklinten naaide ik eraan vast zodat ik die niet kwijt kan raken.

Phoebe is mijn kleine hulp bij het sorteren van de was (die van mezelf, niet bij die van een klant).

Toen ik de gezichtsdoekjes aan het naaien was kreeg ik ook belangrijke aanwijzingen. ­čśë
Phoebe is gefascineerd door elektrische apparaten. Afgelopen woensdag zat ze achter mij op de hoge tafel (van 90 cm. hoog, die ik gebruik om patronen op de stof te leggen) over mijn schouder mee te kijken toen ik de handvatten van een tas aan het doorstikken was. Ook als ik iets aan het printen ben zit ze er met haar neus bovenop.

En dit is wat Fenna meestal aan het doen is. Lekker slapen in de stoel en wakker worden omdat ik daar zo nodig een foto van wil maken.

Vervolgens rekt ze zich dan uit om ook een kijkje in mijn studio te gaan nemen, waar al niks meer te doen is omdat ik de boel al afgesloten heb.

 

 

Dit keukenschort naaide ik deze week. De stof is van IKEA. Die zit inmiddels niet meer in het assortiment.

Ook deze strandtas heb ik deze week gemaakt. Hij is niet voor eigen gebruik, maar voor de verkoop. 
Om mijn bedrijf onder de aandacht te brengen huur ik drie keer een kraam op de braderie in Steenwijk. Op de Voorjaarsbraderie van vrijdag 22 mei, Vestingfeest: Kunst en Folklore op woensdag 29 juli en Vestingfeest: braderie en Vinylmarkt van woensdag 19 augustus. Als die, vanwege het coronavirus, nog doorgaan tenminste. 
De komende tijd ga ik nog meer strandtassen naaien en wat keukenschorten voor op de kraam. Tegen de tijd dat de braderie├źn beginnen laat ik wel wat foto’s zien van wat ik meeneem.

Dan eindig ik deze blogpost met een foto van Fenna en Phoebe. Echte zusterliefde.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Archief

0 reacties