Selecteer een pagina

Mijn kleine assistentes.

door | feb 25, 2020

Ken je dat? Dat wanneer je ergens mee bezig bent, of je nou wil of niet, er altijd wel iemand is die zich ermee bemoeit? Tenminste als je katten hebt. Wat het ook is, het is reuze interessant voor ze. En ze hebben commentaar. Ze weten het altijd beter.
Op bovenstaande foto was ik een patroon aan het tekenen voor een spijkerbroek. Phoebe lag er met haar neus bovenop. Toen ik haar aan de kant duwde, omdat ik erbij moest, kreeg ik toch een commentaar! En een scheur in het patroonpapier.

Voor het maken van de foto’s voor op de website, haalde ik alles wat ik in huis had in de kleuren rood-wit-blauw tevoorschijn. Terwijl ik aan het sorteren was werd ik goed in de gaten gehouden.

Fenna wist zeker dat deze knijpers het zouden worden.

Phoebe wist zeker dat deze het zouden worden.

Ze kregen allebei gelijk.

Deze werden het absoluut niet. Afgekeurd!

Tijdens de fotoshoot hield Phoebe, achter de schermen, de boel goed in de gaten.

 

Archief

0 reacties