Selecteer een pagina

Staycation #2

door | jul 14, 2020

De eerste week van de zomervakantie zit er al weer op. Het heeft veel geregend. Tijd om te knutselen dan maar. Ik heb nogal wat Flow-specials, o.a. Flow-for-paperlovers en andere specials. Ik koop eigenlijk nooit het maandblad Flow, maar wel bijna altijd de specials.
Ik installeerde me in mijn studio en ging aan de slag met het maken van dit tinyhouse van papier. Een tinyhouse is een piepklein huisje waarin je woont met zo min mogelijk spullen. Een echt tinyhouse heeft gelukkig wel een toilet en een douche.
Nadat ik alle losse onderdelen had uitgeknipt vouwde ik ze in vorm en plakte ik een aantal dingen op de juiste plek vast in het huisje. Andere onderdelen vouwde ik in vorm en plakte ik vast op de plakstrips. Die onderdelen kun je los door de ruimte verplaatsen.

Voor deze foto plaatste ik het tinyhouse in de vensterbank zodat ik voldoende licht had. Ik zie nu dat ik vergeten ben om die kattenhaar, links onder op de foto, te verwijderen. Dat krijg je als je in een huis leeft met twee katten.

Over katten gesproken. Phoebe ligt ook in haar “tinyhouse”.
Op één van de zitplateaus in de kattenren heeft W een dakje gemaakt. Dan kunnen de meiden fijn in de schaduw liggen als de zon schijnt, of juist droog zitten als het regent.

 

 

In mijn vorige blogpost liet ik al weten dat ik een aantal vakantie/zomerboeken had gekocht. Vorige week vroeg de jongedame achter de kassa van de Jumbo of ik ook een Jumbo-doeboek wilde voor de kinderen. Nou heb ik geen kinderen, maar ik nam het doeboek toch aan. Het kind in mij is er heel blij mee. wink

Tot donderdag.

Archief

0 reacties